loader image
 

Velu Immonen

Personal Trainer

PERUSTIEDOT:

  • 22-vuotias miehenalku Orimattilasta
  • Liikunnanohjaajaopiskelija Haaga-Heliassa Vierumäellä
  • Personal Trainer (Trainer4You)
  • Intohimoinen voimailun harrastelija

KUKA MINÄ OLEN?

Nimeni on Velu Immonen ja olen kotoisin Orimattilasta. Olen koulutettu ja Auktorisoitu personal trainer. Opiskelen liikunnanohjaajaksi Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Vierumäellä ja teen sivutoimisena voima- sekä fysiikkavalmennusta niin henkilökohtaisesti kuin etänäkin. Olen innokas voimailun harrastelija, mutta pidän myös erityisesti jalkapallosta. Valmentajana koen tärkeäksi jatkuvan itseni ja toimintani kehittämisen, joka näkyy suunnitelmallisena kouluttautumisena ja aktiivisena uusimman tiedon hakemisena.  

OSAAMISENI TUNTEINA

0
Tuntia treenaamista
0 +
Tuntia valmennusta
0
Tuntia kouluttautumista

Miten homma toimii?

Mitä? Miten? Miksi?

Mitä voit odottaa minulta?

Voit odottaa ajatuksella suunniteltua treenaamista sekä ruokavaliota viimeisimpään näyttöön perustuen, palautumista sekä henkistä puolta laiminlyömättä. 

“Minulla on kokemusta lukuisten eri lajien urheilijoista ja heidän harjoittelunsa ohjelmoinnista. Lisäksi pidän itseni jatkuvasti ajan tasalla uusimmasta tutkitusta tiedosta”

Mitä odotan sinulta?

Jotta voin tehdä työni valmentajana, on tärkeää, että annat rehellistä palautetta työstäni. Tämä tarkoittaa sitä, että seuraat annettuja ohjeita ja palautat pyydetyt raportit ajallaan. 

“Loppujen lopuksi, juuri työ ja omistautuminen tuottaa tulokset joita haluamme. Jos valitset olla noudattamatta ohjeitani, et voi odottaa tavoitteesi toteutumista.”

Miksi valita minut?

Valmentajana olen suunnitelmallinen, ammattitaitoinen ja luotettava. Ohjaan valmennettaviani asiaankuuluvin menetelmin, aina yksilön tarpeiden mukaisesti. 

“Valmennus ei ole ainoastaan suositusten antamista; se tarkoittaa myös valmennussuhteen rakentamista. Otan henkilökohtaiseksi tehtäväkseni saada sinut tavoitteeseesi.”

Jäikö kysyttävää?

Ole rohkeasti yhteydessä ja vastaan kysymyksiin mielelläni!

Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä! Vastaan pikimmiten.

Minuun luottavat...

Sulje valikko
×

Cart