loader image
 

Puhumaan, Kouluttamaan, valmentamaan

Mitä minulla on tarjota?

Minulla on tarjota viimeisimpään näyttöön perustuvaa tietoa terveyteen ja liikuntaan liittyvistä aiheista. Jatkuvan opiskeluni myötä osaan hakea tietoa aiheesta kuin aiheesta, mutta tunnen myös omat rajani. Mitä esiintymiseen tulee, hoituu se huoletta satapäisellekin yleisölle. Persoonana olen määrätietoinen, rauhallinen sekä aito oma itseni ja tämän tuon esiin niin olemuksessani kuin esiintymisessänikin. Minun kanssani on helppo toimia ja takaan, ettette tule katumaan valitsemistani. 

Tilaa minut...

Puhumaan

Oli kyse sitten voimaharjoittelun, ravitsemuksen tai palautumisen merkityksestä, koen voivani antaa niin seuroille kuin eri alojen yrityksillekin keinoja vähentää loukkaantumisia tai sairauspoissaoloja.

Kouluttamaan

Jos tavoitteena on ymmärtää syvemmin, mitä tavoitteellinen harjoittelu pitää sisällään, tämä vaihtoehto on oikea valinta. Tyypillisiä aiheita seuroille ovat esimerkiksi harjoittelun ohjelmointi sekä suorituskykyravitsemus kun taas yrityksille liikunnan terveyshyödyt.

Valmentamaan

Jos seuraanne tai yritystänne kiinnostaa valmennuspalveluni niin suorituskyky- kuin ravintovalmennuksenkin saralla, järjestän sopimuksen mukaan erilaisia valmennusratkaisuja tavoitteen ja tarpeen mukaan!

Miksi tilata personal trainer...

Työpaikalle
Seuraan

Jäikö kysyttävää?

Ole rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu!

Heräsikö kysymyksiä?

Ota rohkeasti yhteyttä! Vastaan pikimmiten.

Sulje valikko
×

Cart